Barion Pixel

Valami új. Valami úttörő. Csak itt a Sikeres Vállalkozó Nők klubjában!

Van szerencsém bemutatni Nektek egy egyedi és vadiúj vállalkozói segítséget, amit a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának alapítói és elnökségi tagjai fejlesztettek ki azért, hogy Nektek még könnyebb legyen!

De előtte egy kis magyarázat…

Sokat törtük a fejünket, hogy ebben a rohanó világban, amikor megannyi csapás éri vállalkozásokat, mégis mi mindenben tudjuk segíteni a vállalkozó nőket. Azt láttuk, hogy mindenki egyre elfoglaltabb, nem csak a vállalkozásban, de az otthoni programok, a családdal töltött idő, az iskola beindulása és egyebek miatt minden téren egyre gyorsabban forog az a mókuskerék, főleg így karácsony felé közeledve. Ráadásul bárhová mentünk, bármerre tekintettünk, mindenhol jelen volt a jövővel kapcsolatos félelem, aggodalom is. 

Ugye megértitek, hogy ezt nem hagyhatjuk tovább? Mi azért hoztuk létre és működtetjük egyre nagyobb sikerrel az SVN klubot, hogy segítsünk. 

Törtük a fejünket, hogy mi mindent tehetnénk még értetek. Született aztán egy kérdőív is, egy véleményfelmérés, amiből kiderült, hogy egyszerűen imádjátok az SVN klubot, de azért – mint minden kezdő és hirtelen meglóduló vállalkozásban – itt is akadt hiányérzet. Az egyik legfontosabb és legtöbbször említett az pedig nem más volt, mint a workshop. 

Igen, nekünk is eszünkbe is jutott már, hogy workshopokat kellene csinálni, de… És itt jött a bibi. Számtalan akadály gördült az ötleteink elé. 

Először is, az idő maga, amiből mindenkinek szörnyen kevés van. Ha egy fix időpontot szabunk ki, akkor nem mindenki ér rá, akinek nagy szüksége lenne egy workshopra. Aztán ott volt még a hely, amit meg kell fizetni, és fizettetni, plusz a workshop eredményeinek kiértékelése, megbeszélése is nehéz lett volna, hiszen még több idővel járt volna. 

Na de, nem véletlenül hasít az SVN! Kitaláltunk valami formabontót, valami nagyon újat és nagy szavak nélkül: egyedülállót! 

Ez pedig nem más, mint a BACKGROUND WORKSHOP (BW).  

Ezzel a névvel és fogalommal még soha nem találkozhattál, csak nálunk, itt elsőként.  Lássuk is, hogy mi ez pontosan!

A legfontosabb elem

A Background Workshop legfontosabb része maga az idő. Amiből itt aztán lesz dögivel, hiszen már a név is mutatja: background, tehát háttér, avagy háttérben végzett munka. Akkor csinálod, amikor NEKED JÓ!

Mikor?

Ha van 5 perced, sorban állsz vagy dugóban ülsz, akkor elolvasod blog formájában, esetleg megnézed a tudásanyagot (ha videóban közlünk), aztán később egy újabb szabad pár percben megcsinálod a feladatot is.

Az időhatékonyság égisze alatt van az a tény is, hogy a Background Workshop, igazából egy miniworkshopokból álló sorozat. Ezeket a minisorozatokat itt fogod megtalálni a weboldalon és a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának Facebook csoportjában

Kiértékelés

Természetesen mindenki feladata értékelve lesz és segítve, ha elakadna. Ez az egyik legszebb különbség a hagyományos workshopok és az SVN-es Background workshop között: nem egy csoportot kezelünk, hanem egyéneknek segítünk. 

Előnyök

Ha azt hiszed, hogy „csak” ennyi fronton segítjük a munkádat, akkor tévedsz. Van még egy hatalmas előnye annak, ha részt veszel egy Background Workshop-on. A reklámod! A vállalkozásod, a feladatok elvégzésével sokkal inkább láthatóvá válik mások számára, hiszen az eredményeidet legalább két helyen publikálhatod is:

  1. a heti online találkozók alkalmával az eredmények megbeszélése során, 
  2. és a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának Facebook csoportjába fel is töltheted az aktuális online beszélgetés posztja alá.

Az elvégzett feladatot a vállalkozásod nevében fogja látni (egyelőre) körülbelül 790 nő (12.05-ös állapot)! Ehhez pedig csak annyit tettél, hogy fejlődtél, tanultál, játszottál, szinte semmi extra idődbe és pénzedbe nem került. Tudsz ennél jobb reklámot?

Tovább is van! Mondjam még?

Egy LEHETŐSÉG is vár rád, ami csak Neked szól! Ha tagja vagy a közösségünknek, akkor jogosult vagy arra, hogy Te magad írj egy blogcikket (a meghatározott feltételekkel), és készíts hozzá feladatot. Azaz, készíts egy mini Background Workshopot! Ezzel a Te tudásodat közvetíted, tehát egy szuper lehetőség arra, hogy reklámozd a vállalkozásod. 

Összefoglalva:

A Background Workshop egy mini workshop sorozat, ami által fejlesztheted a vállalkozásod, tanulhatsz, miközben időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg. 

A Background Workshop 7 előnye:

  1. Időt spórolsz, hiszen nem kell utaznod hozzá, és nem kell átszervezned egy fix időpont miatt a napodat sem
  2. Pénzt spórolsz. Mondtam már, hogy mindez ingyenes?
  3. Tudást kapsz, ami hasznos a vállalkozásod számára
  4. Feladatot kapsz, amit akkor csinálsz meg, amikor csak akarsz (ettől lesz background)
  5. Nem vész el a vállalkozásod egy csoportban, mert mi egyénenként fogjuk meglesni a munkákat a heti egyszeri online találkozónk alkalmával
  6. Reklámozási lehetőség Nr.1: csinálhatsz Background Workshopot Te is! Adj tudást, készíts egy Background miniworkshop részt, és ezzel így már reklámozod is a vállalkozásod. 
  7. Reklámozási lehetőség Nr.2: a heti online utáni Facebook poszt alatt hozzászólásban is megjelenítheted az eredményt. Ott a neved, a tudásod, a vállalkozásod neve szem előtt.

Egy kis plusz:

Aki részt vesz, akár csak egy Background workshopon (olvas, feladatot megcsinál és az online találkozón is bemutatja), annak a neve bekerül egy virtuális kalapba, amiből időközönként húzunk egy nevet és értékes ajándékot fog nyerni. Megjegyzem: a kalapba minden név bekerül és minden sorsoláson részt vesz, amíg ki nem kerül onnan azzal, hogy kihúztuk. Tekintsd örökjátéknak!

Bizony, ez egy szép kis csomag! Nyugodtan fújd ki a levegőt, hidd el, hogy ez valóban létezik, útjára indult, és csak Neked szól! 

Jelentkezz workshop írónak témamegjelöléssel itt: uzenet@sikeresvallalkozonok.hu

Lesd a weboldal Background Workshop menüje alatti új feladatokat, és fejleszd velünk a vállalkozásod! 

Játszva fejleszd a céged és nyerj a sorsolásokon! 

Szeretettel készítettük:  az SVN Klub csapata

Oszd meg! Köszönjük!
Shopping Cart
Scroll to Top