Barion Pixel

Cashflow játék

4.990Ft

Ercsey Julianna játékmester vezetésével

Időtartam: 1 óra 21 perc

Vajon az a fontos, hogy millióink legyenek befektetve, vagy hogy BŐSÉG legyen az életünkben? MI a különbség a kettő között? Választanunk kell a BŐSÉG és a PÉNZ között?

Egyáltalán, a tudatalattid szeretne gazdag lenni, vagy csak a jómód elég neki? Vannak olyan hitrendszereid, hogyha gazdag leszel a szüleidnek nem fog tetszeni, mert gyermekként azt hallottad: „Bezzeg a szomszéd! Annak a bőre alatt is pénz van!”

Ismerd meg, hogyan érdemes gondolkodni a pénz kapcsán és próbáld ki milyen úgy döntéseket hozni, hogy nem a saját zsebedre megy!

Robert és Kim Kiyosaki alkotta meg a Cashflow Négyszög című könyv alapján azt a vállalkozóknak szóló játékot, mely a pénzügyi tudatosság és a felelősségteljes döntésekben segít. Megismertet a pénz világával, megmutatja, milyen a kapcsolatod a pénzzel, megtanít dönteni, megmutatja számodra melyik befektetés a jó. Mindezt játékos formában úgy, hogy az a személyiségedet is formálja.
Ebben a blokkban egy bemutató játékot fogok tartani és egy közös együtt gondolkodással kell megoldanotok a felmerülő feladatokat. Készen állsz?

Shopping Cart
Cashflow játék
4.990Ft
Scroll to Top