Barion Pixel

Hogyan növeld a vállalkozói önbizalmad és ezzel együtt a bevételed?

4.990Ft

Csontné Nagy Noémi előadása

Időtartam: 53 perc

Mit szólnál, ha amikor belenéznél a tükörbe akkor egy mindenre elszánt, önbizalommal teli vállalkozónő nézne rád vissza?

Egy olyan nő, aki gyönyörű, magabiztos és aki sikerre született. Ez az énkép az, ami a legjobban támogat téged a céljaid elérésében és a vállalkozásod felfuttatásában. Ehhez viszont le kell számolnod az imposztor szindrómával, a kishitű gondolatokkal és a félelmeiddel. Ehhez mutatok neked olyan eszközöket, amik az én életemet (és az ügyfeleimét) már megváltoztatták. Tarts velem, hogy bemutassalak az önbizalommal teli énednek, aki ott van benned is!

Csontné Nagy Noémi férjével, Csont Attilával ügyfeleiknek a vállalkozásindításban és felfuttatásban segítenek. Nem csak marketing, üzleti stratégia, ügyfélszerzés, értékesítés és rendszerépítés, amit átadnak mentoráltjaiknak, hanem különös hangsúlyt fektetnek a vállalkozás lelki oldalára is: a kishitűség legyőzésére, az imposztor szindróma kezelésére és a nagyban gondolkodásra. Több, mint 300 mentoráltat és 2500 ügyfelet támogattak már abban, hogy eredményesebben tudjanak vállalkozni. Noémi küldetésének érzi a női vállalkozók önbizalomfejlesztését, és hogy megláttassa velük mindazokat a kincseket, amelyek már most bennük vannak.

Shopping Cart
Hogyan növeld a vállalkozói önbizalmad és ezzel együtt a bevételed?
4.990Ft
Scroll to Top