Barion Pixel

Utazás a Sikeres Vállalkozói Lét Felé: Sződy-Zétényi Vica története

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Sződy-Zétényi Vica vagyok, profi sminkes (vagy ahogy mostanában hívom magam, Szépítész) és büszke elnökségi tagja a Sikeres Vállalkozónők csoportjának. Az úton, amely ide vezetett, számtalan tapasztalatot gyűjtöttem, és most szeretném megosztani veletek a történetemet.

Régebb óta vállalkozom, és már a kezdetek kezdetén rájöttem, hogy az önálló vállalkozás nem mindig az egyszerű út. Sok buktatót megtapasztaltam, de minden kihívás és nehézség megerősített abban a hitben, hogy minden nő képes arra, hogy saját útját járja a vállalkozói létben.

Kezdetben alkalmazottként dolgoztam, ám mindig is a saját utamat akartam járni, ahogy teltek az évek, egyre inkább éreztem, hogy elérkezett az idő a változásra. A vállalkozás alapjainak lerakása sosem könnyű, de minden egyes lépés megtanított valamire, és fokozatosan fejlődtem. Ahogy nőttek a szakmai készségeim és a tapasztalataim, úgy változott velük a személyiségem és életszemléletem is.

Számos kihívással néztem szembe a vállalkozásom indításakor és a fenntartás során. Finomhangolni kellett az üzleti modelljemet, megismernem az ügyfelek igényeit, és elsajátítanom a marketing és pénzügyek művészetét. De a legfontosabb dolog, amit megtanultam, hogy a hitelesség és az elszántság olyan értékek, amelyek szükségesek a sikerhez.

Most, mint elnökségi tagja a Sikeres Vállalkozónők Klubjának, az a célom, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik már régóta vállalkoznak, és szeretnék fejleszteni, bővíteni vagy finomhangolni vállalkozásukat. Szívesen megosztom veletek a saját buktatóimat és tanulságaimat, és támogatlak abban, hogy hozzátok ki a legtöbbet a vállalkozásaitokból.

Az én történetem arról szól, hogy a siker nem mindig egyenes út, de minden kanyar és emelkedő egyedülálló lehetőség arra, hogy megerősödjünk és fejlődjünk. Készen állok arra, hogy segítsek nektek ezen az úton, és izgatottan várom, hogy megismerhesselek benneteket, és együtt építhessük a sikeres vállalkozásokat!

És ne feledjétek, mint sminkest is keressetek bizalommal, mert szívesen segítek kiemelni a természetes szépségetek minden alkalommal!

www.zetenyimakeup.hu

Oszd meg! Köszönjük!
Shopping Cart
Scroll to Top