Barion Pixel
Sikeres Vállalkozó Nők

SZÜLETÉSNAPI KLUBTALÁLKOZÓJA

Gyere, ünnepeld velünk az SVN Klub 2. szülinapját!

A találkozó időpontja: 2024. február 29. csütörtök 09:00-17:30

Rubin Wellness & Conference Hotel**** |1118. Budapest, Dayka Gábor u. 3.
(A hotel körül a parkolás díjmentes)

Miért érdemes velünk tartanod?

A Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozója nem tipikus száraz és unalmas előadásokkal telerakott üzleti konferencia, hanem egy olyan baráti találkozó egy teljes napig élőben, ahol a középpontban Te és a vállalkozásod áll.

Olyan erős, agilis nőkkel fogsz találkozni, mint amilyen Te is vagy, vagy amilyen Te is szeretnél lenni! Gyere el, tanulj, fejlődj, építkezz a Sikeres Női Vállalkozók energiáiból, és tedd hozzá a saját szupererődet!

Olyan vállalkozóktól fogsz előadást hallgatni, akik több éves tapasztalatukat adják át nekünk, ezzel segítve Neked a jövőd építésében!

Hol építhetsz üzleti kapcsolatokat? Természetesen a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának rendezvényein. Tapasztald meg Te is a csoport erejét és hasznosságát!

TARTS VELÜNK, ha neked sem elég, ami most van! Építs üzleti vagy akár baráti kapcsolatokat, kérj segítséget egy megoldásorientált csapattól, és érezd jól magad!

Ez mind Rád vár!

Mi tetszik legjobban a találkozóinkon?

Program 3 részbenWorkshopok - Kapcsolatépítés - Ötletgyár

1. rész

9:30 - 12:50

Workshopok

1. önismereti kalandozás

vár ma Ránk!

Még rajtunk a téli fáradság, de hamarosan itt a tavasz.
Nyerjünk tavasz előtti lendületet és legyen ez a mai nap a kapcsolódásé és a jókedvé!
Nem szeljük át Grönlandot, mint legutóbb Vámos Nóri, de feltöltjük magunkat és egymást energiával és új szintre emeljük a kapcsolatainkat.

Ha kíváncsi és nyitott vagy, akkor csapjunk is bele!

Mire számíthatsz?

Mogyoróssy Ágnes

MBA, business coach, Gestalt terapeuta, tréner
Business coach, Gestalt terapeuta, tréner vagyok. Vállalkozói és vezetői készségek fejlesztésével foglalkozom. A legfontosabb témák, amivel megtalálnak az ügyfeleim: a túlvállalás, a krónikus pihenési hiány, önmegkérdőjelezés. Ezekkel a témákkal én is testközelből találkoztam vezetőként. Nagyon elfáradtam, és valami teljesen más hivatásban szerettem volna kiteljesedni. Több mint 5 éve üzleti coachinggal, 2021 óta pedig Gestalt terápiával is foglalkozom. Vezetőként és coachként az foglalkoztat, hogy a vezető viselkedése hogyan hat ki arra, ahogyan vezet? Írtam egy könyvet vezetőfejlesztésről pár éve, tavaly pedig egy kártyás fejlesztő eszközt készítettem. A legnagyobb öröm számomra az, amikor megérkezik az ügyfelem számára egy csendes aha-élmény, meglátja és megérti az élete összefüggéseit. Legnagyobb célkitűzésem, hogy a vezetői és vállalkozói önismeret nélkülözhetetlenséget támogassam életkortól függetlenül. Szabadidőmben meditációt gyakorlok, sprotolok, kötök, de mindent felülír Léna, az unokám.
11:00 - 11:20 szünet

2. REND(szerek) A LELKE MINDENNEK

A vállalkozásfejlesztés úgy kezdődik, hogy felmérjük azokat a  területeket, amelyeken lehetséges javítani, majd szisztematikusan dolgozunk rajta.

De mi van akkor, ha semmi sem úgy működik, ahogyan szeretnénk? Hogy álljak neki?

Erről fogok beszélni, és konkrét ötletekkel segítek elindulni, hogy Te is tudj RENDSZERT vinni a vállalkozásodba!

Schumann László

SVN Klub alapító, fókusz mentor
2016 óta foglalkoztat az, hogy jobbá tegyem a vállalkozások folyamatait. Az eltelt 7 év alatt kikristályosodott, hogy a fejlesztés során nem hatalmas dolgokra kell gondolni, hanem sok kis apró változás fog elvezetni a hatékonyság növeléséhez. De az is igaz, hogy nem mindegy, hogy ezeket a javításokat milyen sorrendben csináljuk. Gondolj csak egy autóra, amibe jobb motort szerelünk, vagy épp jobb féket, de lehet, hogy még nincsen kereke.

Akik kicsit jobban ismernek, tudják, és tapasztalják, hogy a DISC szerinti kék viselkedéstípus jegyei erősen fellelhetők bennem, így a rendszerek különösen fontosak számomra, hiszen segítenek rendezetté és átláthatóvá tenni a vállalkozásomat.
Rövid workshopom során feltárjuk azt, hogy hogyan alkothatsz Te is hatékonyan működő rendszereket a vállalkozásod marketing területén. Például hol és hogyan tervezheted meg a kampányaidat, követheted nyomon az eredményeket a Neked kézreállóan kialakított módon. Olyan gyakorlati tippeket is megosztok, amelyek segíthetnek akár az élet minden területén rendszerezettebbé válnod.
Bízok benne, hogy aznap mindenki talál magának hasznos és inspiráló ötleteket, és hogy együtt fedezzük fel a rendszerekben rejlő lehetőségeket.

Válóczi Károly

marketing-rendszer tervező-kivitelező,
marketing mentor, business coach (EMCC)
2012 óta foglalkozom online marketinggel, segítek vállalkozó társaimnak marketing és üzleti céljaik elérésében. Fő szolgáltatásom az online marketing stratégia és rendszerek tervezése, kivitelezése. Marketinget és üzleti coachingot a pécsi egyetemen tanultam. Az online marketingen kívül erősségem a stratégiában, folyamatokban és rendszerekben való gondolkodás. A tanácsadás és mentoring együttműködések során coaching eszközöket is használok annak érdekében, hogy a legjobb megoldások szülessenek.
12:50 - 13:50 között ebédszünet

A rendezvény ideje alatt korlátlan fogyasztás!

Kávé, tea, szénsavas és szénsavmentes
ásványvizek, szénsavas üdítő italok, rostos gyümölcslevek,

 … és biztosítjuk az étkezést is! A menü:

2. rész

13:50 - 14:50 óra között

Kreatív üzleti kapcsolatépítés

Játékos ismerkedés és kapcsolatépítési lehetőség a SVN Klubtalálkozó keretén belül. Ez egy igazán izgalmas lehetőség arra, hogy új emberekkel ismerkedj, mindezt lazán és vidáman.

Pályer Krisztával

tréner, facilitátor, coach
Tanulási hatékonyság fejlesztő, tréner, facilitátor & coach vagyok. Lételemem a vállalkozói életforma, mert nagyon szeretem azt a szabadságot, amit a vállalkozás ad nekem. Jó szemem van a lehetőségekre és igyekszem kreatívan ki is használni őket. Az SVN Klubban nektek is ezzel segítek: elnökségi tagként fő feladatomnak azt tartom, hogy az üzleti életben kipróbált és jól működő módszerekkel segítsek nektek vállalkozásotok és saját magatok fejlesztésében. Ezért igyekszem minél kreatívabb eszközökkel segíteni azt, hogy megismerjétek egymás tevékenységét, és hogy energiát kapjatok az elinduláshoz és az együttműködéshez.

Nagyon jó élmény lesz, ezt garantálom!

14:50 - 15:20 szünet

3. rész

15:20 - 17:30 óra között

ÖTLETGYÁRa gyors probléma megoldásért

Vezeti: Pályer Kriszta 

Csoportos támogatás vállalkozásod problémáival kapcsolatban, pörgősen, ahol garantáltan kapsz ötleteket, tippeket és segítséget.

Hozd ki magadból a legjobb megoldást! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

„Tanulj az emberektől! Igazán nagy koponyák is akadnak közöttünk!” – Torben Kuhlmann

Az SVN Klubtalálkozó neked való, ha...

Mit viszel haza az SVN Klubtalálkozóról?

SVN A siker velünk Nő!Találkozzunk február 29-én ÉLŐben!

Képek az előző klubtalálkozókról

Jegyvásárlás

Mit tartalmaz a belépőjegyed?

Összesítő és kupon kód megadás
24.990Ft
Product Részösszeg
Belépőjegy 1 FŐRE szülinapi
  × 1
24.990Ft
Részösszeg 24.990Ft
Összesen 24.990Ft (Adótartalom: 5.313Ft áfa)

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Belépőjegy 1 FŐRE szülinapi
  × 1
24.990Ft
Részösszeg 24.990Ft
Összeg 24.990Ft (Adótartalom: 5.313Ft áfa)

Payment

  • Fizess a Barion biztonságos felületén keresztül bankkártyával! Nem kötelező a fizetéshez Barion fiókot regisztrálni.

Előfizetés vásárlása esetén elismered, hogy megismerted az Ismétlődő fizetés ről szóló tájékoztatót.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a FIZETÉS gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár!
A FIZETÉS gombra való kattintással létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Mi történik fizetés után?

A rendelés visszaigazolást számlával együtt a megadott email címre küldjük el.

Kérdésed van?

Írj nekünk az uzenet@sikeresvallalkozonok.hu címre, és szívesen segítünk!

Ha még nem ismersz minket,
az SVN Klub csapata

Pályer Kriszta

Sződy-Zétényi Vica

Schumann László

Válóczi Károly

Az SVN Klub küldetése

Küldetésünk, olyan értékek mentén működtetni egy támogató közösséget, ahol a klubtagok megkapják a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok építésének lehetősége mellett a csoport tagjaitól a segítséget ahhoz, hogy magukon kívül a vállalkozásukat is hatékonyan fejlesszék.

Téged is várunk a klubtalálkozón!

Partnereink

Scroll to Top