Barion Pixel
Exkluzív

SVN START KLUB

A VILÁG LEGJOBB KLUBJA HETI EGY CAPUCCINO ÁRÁÉRT

Az SVN START Klub egy olyan támogató közösség, ahol segítséget kapsz a vállalkozásod és saját magad fejlődéséhez, mindezt úgy, hogy közben kapcsolatokat építesz.

„A vállalkozó nők nem csupán változtatják a világot, hanem példát is mutatnak másoknak arra, hogyan lehet álmaikat valóra váltani.” – Sheryl Sandberg

MEGNYITOTT AZ SVN START KLUB

Most csatlakozz!

Próbáld ki, bármikor lemondhatod!

Mit kapsz klubtagként?

Havi 1 online kapcsolatépítő találkozót.

Ha nem vagy START Klubtag, akkor a részvételi díj 1.000 FT/alkalom.

Havi 1 alkalommal közös segítségnyújtás egymásnak.

Gyakorlatilag ez egy mesterelme találkozó, online.

Kedvezményes belépőket az SVN klub rendezvényeire.

Az országos és helyi találkozóinkra!

Kedvezményt az SVN Tudástár 22 db szakértői videójára.

A vállalkozásod és magad fejlesztéséhez!

és ez még nem minden!

Mi mindent kapsz még az SVN START Klub tagjaként?

ÖSSZEFOGLALVA, amit kapsz a klubtagsággal

mindez CSAK 3.500 ft/hó áron!

Ha még nem ismersz minket, az SVN Klub csapata

Pályer Kriszta

Sződy-Zétényi Vica

Schumann László

Válóczi Károly

Az SVN Klub küldetése

Küldetésünk, olyan értékek mentén működtetni egy támogató közösséget, ahol a klubtagok megkapják a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok építésének lehetősége mellett a csoport tagjaitól a segítséget ahhoz, hogy magukon kívül a vállalkozásukat is hatékonyan fejlesszék.

Ismerkedj meg két klubtagunkkal is!

Miért érdemes még velünk tartanod?

Az SVN Start Klub több, mint a tipikus száraz és unalmas vállalkozói klubok. Itt olyan vállalkozókból álló közösséghez csatlakozol, ahol a középpontban Te és a vállalkozásod áll.

Olyan erős, agilis nőkkel fogsz találkozni, mint amilyen Te is vagy, vagy amilyen Te is szeretnél lenni! Gyere el, építs üzleti kapcsolatokat, tanulj, fejlődj, építkezz velünk a Sikeres Női Vállalkozók energiáiból, és tedd hozzá a saját szupererődet!

A Sikeres Vállalkozónők START Klubja most nyitva áll előtted és segít Neked a jövőd építésében.
Tedd meg ezt a fontos lépést a jövőd érdekében!

Üzleti kapcsolatokat is tudok majd építeni?

Természetesen!

A Sikeres Vállalkozó Nők klubjának rendszeres országos rendezvényein, vagy az online találkozókon, ahol Te is megtapasztalhatod a csoport erejét és hasznosságát!

TARTS VELÜNK, ha neked sem elég, ami most van! Építs üzleti és baráti kapcsolatokat, kérj segítséget egy megoldásorientált csapattól, de legfőképp érezd jól magad!

Ez mind Rád vár!

Ne habozz, csatlakozz most a Start Klubhoz!

Töltsd ki az alábbi adatokat a tagságod létrehozásához!

Számlázási adataid

Magyarország

A rendelésed

Termék Részösszeg
SVN Start Klubtagság havi előfizetése
  × 1
3.500Ft / hónap
Részösszeg 3.500Ft
Összeg 3.500Ft (Adótartalom: 744Ft áfa)
Előfizetések
Összesen 3.500Ft every hónap
Előfizetés összesen 3.500Ft every hónap (Adótartalom: 744Ft áfa)
Következő terhelés dátuma: 2024.07.16.
  • Fizess bankkártyával a Stripe biztonságos felületén keresztül.

Előfizetés vásárlása esetén elismered, hogy megismerted az Ismétlődő fizetés ről szóló tájékoztatót.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a FIZETÉS gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár!
A FIZETÉS gombra való kattintással létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Stripe által biztosított

A bankkártyás fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik. A sikeresvallalkozonok.hu weboldal üzemeltetője nem tárolhatja, és nem is láthatja a bankkártya adataidat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért terhelhetjük a kártyádat.

Ismétlődő fizetés

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Stripe által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez megrendelésed indításával hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (sikeresvallalkozonok.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a tranzakciónként hozzájárulásod további hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Stripe nem fér hozzá.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Kérdésed van?

Írj nekünk az uzenet@sikeresvallalkozonok.hu címre, és szívesen segítünk!

Válaszok gyakran feltett kérdésekre

A Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod klubtagságot, abban az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a Stripe rendszere felel.

Minden esetben e-mailben fogunk értesíteni, amikor kedvezményesen tudsz vásárolni valamit, ekkor fogod megkapni a kupont is.

Minden befizetésről automatikusan kiállítunk egy számlát, amit e-mailben küldünk, de a fiókodba belépve is el tudod majd érni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Az SVN START tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat, tehát a megrendelés időpontjában érvényes díj nem változik.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a klubtagsággal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed. A fordulónap előtt egyébként minden levonás előtt fogunk küldeni egy figyelmeztető e-mailt, akár ebben is le tudod mondani.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Stripe által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez megrendelésed indításával  hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (sikeresvallalkozonok.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a  tranzakciónként hozzájárulásod további hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Stripe nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Stripe) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Tudomásul veszem, hogy a Schumannker Kft. adatkezelő által  a felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az Stripe, mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, számlázási cím, adószám. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Stripe Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://stripe.com/en-hu/guides/general-data-protection-regulation

A fiókodba belépve fogod tudni az adataidat módosítani, vagy az előfizetésedet lemondani.

Scroll to Top