Barion Pixel
Photoshop alapok Workshop | 2024. április 04. csütörtök 18:00 - 19:30

PHOTOSHOP ALAPOK TRÉNING

Ma már egy jó szöveg kevés, szuper kép is szükséges hozzá

Miért érdemes csatlakoznod?

... és mert a kérdéseidre is választ fogsz kapni!

A workshop házigazdája

Schumann László

SVN Klub alapító, fókusz mentor

2009-ben kezdtem a vállalkozásomat és eleinte bútorok készítésével (elsősorban konyhabútor) foglalkoztam, de még a mai napig keresnek, hogy nem vállalok-e ilyesmit. Mivel 2014-ben abbahagytam a bútorok készítését, így már nem vállalok hasonló munkát. A bútorozással párhuzamosan nyitottam meg 2009-ben a bútoralkatrész webáruházamat, ami a mai napig üzemel.

Ahogyan eljártam képzésekre, egyre többet tudtam a vállalkozásépítésről és saját magam képességeiről, határairól és lassan rájöttem, hogy minél többet tanulok, annál jobban látom, hogy mennyi mindent nem tudok még.

Kezdő vállalkozóként sok feladatot nem tudtam kiadni alvállalkozóknak, így rengeteg mindent tanultam meg és tanulok a mai napig is. Hiszem, hogy egy vállalkozónak folyamatosan szüksége van arra, hogy fejlessze magát.

Biztosan Veled is előfordult már, hogy egy-egy feladatot nem tudtál, vagy nem szerettél volna kiadni a kezeid közül. Ez egyik ilyen volt nálam a képek szerkesztése, ami nemcsak a közösségi média posztoknál, a weboldalon, vagy épp a hirdetésképeknél szükséges, hanem az egységes arculat, vagy épp egy videó szerkesztésénél is jól jöhet. És ilyenkor az egyetlen lehetőség (ha tényleg nem szeretnéd kiadni a kezeid közül), hogy elsajátítod az alapokat, és szükség szerinti mértékben használod. Mert rengeteg lehetőség van, de már az alap dolgok használatával is csodákat lehet tenni. Tarts velem ezen a workshopon és megtanítalak a photoshop alapjaira!

Program

Jegyvásárlás

Összesítő és kupon kód megadás
5.990Ft
Product Részösszeg
Photoshop alapok workshop
  × 1
5.990Ft
Részösszeg 5.990Ft
Összesen 5.990Ft (Adótartalom: 1.273Ft áfa)

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Photoshop alapok workshop
  × 1
5.990Ft
Részösszeg 5.990Ft
Összeg 5.990Ft (Adótartalom: 1.273Ft áfa)

Payment

  • Fizess a Barion biztonságos felületén keresztül bankkártyával! Nem kötelező a fizetéshez Barion fiókot regisztrálni.

Előfizetés vásárlása esetén elismered, hogy megismerted az Ismétlődő fizetés ről szóló tájékoztatót.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a FIZETÉS gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár!
A FIZETÉS gombra való kattintással létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Mi történik fizetés után?

A programhoz való csatlakozás linkjét a megadott email címre küldjük el.

Kérdésed van?

Írj nekünk az uzenet@sikeresvallalkozonok.hu címre, és szívesen segítünk!

Ha még nem ismersz minket, az SVN Klub csapata

Schumann László

alapító

Pályer Kriszta

elnökségi tag

Sződy-Zétényi Vica

elnökségi tag

Válóczi Károly

alapító

Az SVN Klub küldetése

Küldetésünk, olyan értékek mentén működtetni egy támogató közösséget, ahol a klubtagok megkapják a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok építésének lehetősége mellett a csoport tagjaitól a segítséget ahhoz, hogy magukon kívül a vállalkozásukat is hatékonyan fejlesszék.

Téged is várunk a workshopon!

Scroll to Top