Barion Pixel
Magabiztos előadó Workshop | 2024. június 13. csütörtök 09:00 - 17:00

MAGABIZTOS ELŐADÓ

2023. október 16-án ismerkedtem meg egy fantasztikus előadóval, aki már első pillanatban nagy hatással volt rám. Egy online megbeszélésen találkoztunk, és amikor megszólalt, megszűnt körülöttem a világ. Az az 5-6 perc, amíg a beszédét hallgattam, olyan volt, mint amikor a moziban felhangzanak a kürtök, elindulnak a bevezető képsorok, miközben a földgömböt mutatják. Azután lemennek a fények és nem tudsz más tenni, csak elmerülni az élményben.

Ott és akkor megfogalmazódott bennem, hogy egy napon ezt az élményt én is át akarom adni azoknak, akik hallgatnak.

Te is vállalkozó vagy, mit gondolsz hogyan hatna a csapatodra, az ügyfelekre, ha ilyen élményt tudnál adni nekik minden alkalommal amikor beszélsz hozzájuk?

Neked mit jelentene, ha a szívükig tudnál hatolni a szavaiddal és úgy tudnád motiválni őket? Ahhoz, hogy megtudd hogyan kell ezt csinálni, első lépésként gyere el a workshopra, ahol egy egész napon át foglak tanítani és lehetőséged lesz gyakorolni is.

Mindegy, hogy online workshopot akarsz tartani, személyesen előadni, vagy csak értékesíteni valakinek, mert mindegyikben egy közös van, a beszéd.

Tarts velünk és felszínre hozom a rejtett tartalékaid!

A Magabiztos Előadó workshop egy egyedülálló program, amelynek középpontjában a magabiztosság növelése és az előadói izgalom leküzdése áll. Kifejezetten hölgyekre szabott a nap tematikája, elsősorban azoknak szól, akik szeretnék megtanulni a hatásos előadás technikáját, szeretnének megszabadulni a lámpaláztól, és magabiztosabban állni a közönség elé, legyen szó akár egy üzleti prezentációról, egy előadásról, vagy egy fontos beszélgetésről.

A workshopon személyre szabott gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el azokat a technikákat, amelyek segítik a szorongás leküzdését, és lehetővé teszik, hogy valódi önmagadat megmutatva lépj színpadra.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a részvevők kényelmes és támogató környezetben fejleszthessék kommunikációs képességeiket, és megtanulják, hogyan kezeljék a váratlan helyzeteket is.

Ne hagyd ki ezt a felemelő és átalakító élményt!

Miért érdemes csatlakoznod?

... és mert a kérdéseidre is választ fogsz kapni!

A workshop házigazdája

Schumann László

SVN Klub alapító, fókusz mentor

2009-ben kezdtem a vállalkozásomat és eleinte bútorok készítésével (elsősorban konyhabútor) foglalkoztam, de még a mai napig keresnek, hogy nem vállalok-e ilyesmit. Mivel 2014-ben abbahagytam a bútorok készítését, így már nem vállalok hasonló munkát. A bútorozással párhuzamosan nyitottam meg 2009-ben a bútoralkatrész webáruházamat, ami a mai napig üzemel.

Ahogyan eljártam képzésekre, egyre többet tudtam a vállalkozásépítésről és saját magam képességeiről, határairól és lassan rájöttem, hogy minél többet tanulok, annál jobban látom, hogy mennyi mindent nem tudok még.

Kezdő vállalkozóként sok feladatot nem tudtam kiadni alvállalkozóknak, így rengeteg mindent tanultam meg és tanulok a mai napig is. Hiszem, hogy egy vállalkozónak folyamatosan szüksége van arra, hogy fejlessze magát.

Program

Jegyvásárlás

Összesítő és kupon kód megadás
39.990Ft
Product Részösszeg
Magabiztos előadó Workshop
  × 1
49.990Ft
Részösszeg 49.990Ft
Kupon: 4fjc43tt -10.000Ft [Eltávolítás]
Shipping
Enter your address to view shipping options.
Összesen 39.990Ft (Adótartalom: 8.502Ft áfa)

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Magabiztos előadó Workshop
  × 1
49.990Ft
Részösszeg 49.990Ft
Kupon: 4fjc43tt -10.000Ft [Eltávolítás]
Szállítás Add meg a címed, az elérhető szállítási módok megtekintéséhez.
Összeg 39.990Ft (Adótartalom: 8.502Ft áfa)

Payment

  • Fizess a Barion biztonságos felületén keresztül bankkártyával! Nem kötelező a fizetéshez Barion fiókot regisztrálni.

Előfizetés vásárlása esetén elismered, hogy megismerted az Ismétlődő fizetés ről szóló tájékoztatót.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a FIZETÉS gombra való kattintás fizetési kötelezettséggel jár!
A FIZETÉS gombra való kattintással létrejön a kereskedő és a Vásárló közti szerződés, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Mi történik fizetés után?

A programhoz való csatlakozás linkjét a megadott email címre küldjük el.

Kérdésed van?

Írj nekünk az uzenet@sikeresvallalkozonok.hu címre, és szívesen segítünk!

Ha még nem ismersz minket, az SVN Klub csapata

Schumann László

alapító

Pályer Kriszta

elnökségi tag

Sződy-Zétényi Vica

elnökségi tag

Válóczi Károly

alapító

Az SVN Klub küldetése

Küldetésünk, olyan értékek mentén működtetni egy támogató közösséget, ahol a klubtagok megkapják a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok építésének lehetősége mellett a csoport tagjaitól a segítséget ahhoz, hogy magukon kívül a vállalkozásukat is hatékonyan fejlesszék.

Téged is várunk a workshopon!

Scroll to Top