Barion Pixel
Sikeres Vállalkozónők Klubja

Legyél Te is egy válogatott, inspiráló
vállalkozónői közösség tagja!

CSATLAKOZZ MOST TE IS AZ SVN PRO KLUBHOZ!

Sikeres vállalkozónő

MI IS AZ AZ SVN PRO KLUB?

A Sikeres Vállalkozó Nők PRO Klubja egy olyan támogató közösség, ahol a klubtagok számos előnyt élvezhetnek. Mindannyian lelkesen és őszinte szívvel támogatjuk nőtársainkat, egymást.

Ha szívesen lennél egy ilyen csoport tagja, akkor várunk szeretettel!

KÜLDETÉSÜNK

Mit kapsz a klubtagságtól

Ne feledd, hogy itt sosem maradsz egyedül! Az SVN PRO Klub támogató és együttműködő tagjaival sokkal könnyebben éred el a céljaidat!

 

akik a segítségeidlesznek a pro klubban

Halász Emese

elnökségi tag

Marketing szakon végeztem és azóta is mindennap használom és fejlesztem a tudásomat. Író, szövegíró vagyok 7 éve vállalkozóként, nemrég pedig a két területet kötöttem össze és így született meg az írómentor programom mindazoknak, akik könyvet adnának ki. Legyen szó akár szakmai könyvről, szívesen megmutatom az utat az ötlettől a kiadásig. És még azon túl is. Közvetlen, siker-és megoldásorinetált személyiségemmel fogok neked segíteni.

Dávidné Krizsán Andrea

elnökségi tag

Informatikus Közgazdász vagyok,  35 éve foglalkozom informatikával és már 27 éve webfejlesztőként dolgozom,  Weboldalakat és Webáruházakat építek. 1990 évek elejétől vállalkozásomban végzem tevékenységeimet. Folyamatosan képzem magam, online marketingben, SEO-ban, hogy ügyfeleimnek tanácsot tudjak adni, valamint keresem a folyamatosan fejlődő online lehetőségeket. Szeretek automatizálni,  hogy megkönnyítsem saját és partnereim munkáját. Erősségem rendszerszemlélet, amivel a vállalkozások építését segíteni tudom. Megjártam a multik világát ahol a nagyvállalati rendszereket és szervezeti felépítését is megismertem. Informatikában fejlődni tudsz, ha velem tartasz.

Sződy-Zétényi Vica

elnökségi tag

18 éve indítottam az első vállalkozásomat, akkor 19 évesen. Átéltem a vállalkozások buktatóit, voltam én is gödörben és csalódtam annyira, hogy inkább elmentem 12 évre alkalmazottnak. Kis- és középvállalkozásoknál töltöttem ezeket az éveket, ahol az adminisztrációtól kezdve, az irodavezhetésen át, a beszerzésig, szinte mindennel foglalkoztam és végül pénzügyesként zártam az utolsó munkahelyen. Mindeközben a hálózatépítést kóstolgattam, ami rengeteg tanulással, képzéssel járt és felépítettem a saját sminkes márkanevemet. Ennek a sokszínűségnek köszönhetően könnyen átlátok különböző vállalati struktúrákat és pénzügyi rendszereket. Pontosan tudom, hol és hogyan kell a statisztikák alapján kezelni egy vállalkozás állapotát, hogy virágzó legyen.

Schumann László

alapító

Több mint 23 éves tapasztalatom van ingatlanok üzemeltetésében, sok vállalkozót ismerek – jó a kapcsolati hálóm, 2009 óta vagyok vállalkozó, azóta webáruházat is üzemeltetek. Fő erősségem az idő és feladatmenedzsment, valamint az emberek vezetése (18 éves korom óta szinte csak vezetői státuszban dolgoztam), imádom a mesterelme csoportot és szívesen segítek az embereknek. 

Válóczi Károly

alapító

 17 év értékesítési és 10 év marketing tapasztalattal rendelkezem. A pécsi egyetem közgazdász-marketing egyetemi szakán végeztem, ahol különösen megszerettem az online marketinget. Ma már kizárólag ezzel foglalkozom: a marketing tervezésétől kezdve egészen a weboldal, webáruház, és online marketing folyamatok kivitelezéséig. Személyiségemből kifolyólag szívesen segítek és sikerorientáltan állok a kihívások és problémák megoldása elé.

Az SVN PRO Klub neked való, ha...

Mit várhatsz a a klubtól?

Mit tartalmazaz SVN PRO Klub tagság?

Legyél Te is az egésznek részese, tanulj-fejlődj, ismerkedj és köss üzleti kapcsolatokat!

Sikeres Vállalkozó NőkPRO klubtagsági csomagok

ÉLŐ TALÁLKOZÓKKAL
VIDEÓTÁR CSOMAG

Éves klubtagság

19 999 forint/hó

bruttó 239 990 ft
 • Díjmentes részvétel az SVN Klub 4 db ÉLŐ rendezvényén
 • Díjmentes részvétel az SVN PRIME vállalkozásfejlesztési rendszer online rendezvényein és előadás videóinak és diáinak korlátlan hozzáférése zárt felületen
 • 18 db (folyamatosan bővülő) SVN Klub ÉLŐ rendezvény előadás videóinak és diáinak korlátlan hozzáférése zárt felületen
 • Marketing promóció és előadási lehetőség az SVN Klub elő rendezvényein
 • Évi 2 db PR interjú a vállalkozásodról, amit az SVN Klub Facebook csoportjában és az SVN Klub weboldalának kezdőoldalán is közzé teszünk
 • Online mesterelme csoport havi egy alkalommal
 • Zárt SVN PRO Facebook csoport tagság
A legjobb ajánlat!

Féléves klubtagság

24 999 forint/hó

bruttó 149 990 ft
 • Díjmentes részvétel az SVN Klub 2 db ÉLŐ rendezvényén
 • Díjmentes részvétel az SVN PRIME vállalkozásfejlesztési rendszer online rendezvényein és előadás videóinak és diáinak korlátlan hozzáférése zárt felületen
 • 18 db (folyamatosan bővülő) SVN Klub rendezvény előadás videóinak és diáinak korlátlan hozzáférése zárt felületen
 • Online mesterelme csoport havi egy alkalommal
 • Zárt SVN PRO Facebook csoport tagság

A fizetés menete

Kattints az “BELÉPEK A KLUBBA!” gombra.

A pénztárban a bankkártyás fizetés kiválasztása után a Barion biztonságos felületén tudsz fizetni.

A vásárlás után kapsz egy visszaigazoló, és a fiókodhoz való hozzáférést tartalmazó emailt. (Ha nem találod a leveleket, kérjük nézd meg spam illetve a promóciók mappádat is!)

Ha bármilyen kérdésed van, vagy csak átutalással tudsz fizetni, akkor írj nekünk bátran:

Képek az élő klubtalálkozóinkról

Shopping Cart
Scroll to Top