Barion Pixel

PRIME programok

Online kampány tervezés

Témavezető: Válóczi Károly

A személyes hatékonyság növelése

Mitől függ az, hogy fejlődni fog a vállalkozásod?Eszközöket kapsz és ezen az alkalmon kidolgozzuk együtt a saját hatékonysági rendszeredet!

Témavezető: Schumann László

Szövegelj jól!

A szövegírás nem ördöngősség, csak tudni kell a technikákat és a trükköket, ismerni a rendszerét és a vevők pszihológiáját.

Témavezető: Halász Emese

Ügyfélszerzés, ami kimaradt a könyvekből

Górcső alá vesszük a személyiségtípusokat és megnézzük, hogy kinek tudsz eladni! Kidolgozzuk a Business Persona-dat (ha már van, akkor tökéletesítjük). Beszélünk a vásárlói élményről és a visszatérő vásárlóról, ezen felül szélesíteni fogjuk az ügyfélszerzési eszköztáradat is. Igen, mindezt együtt.

Témavezető: Szödy-Zététényi Vica

Értékesítés tuning a gyakorlatban

Az értékesítési alapfogalmakon túl kidolgozzuk, hogyan fogsz tudni rövid időn belül nagyobb profitra szert tenni, megnézzük, hogy milyen újraértékesítési technikákat tudsz használni Te is, megmutatom a különböző típusú ügyfelekre szabott kommunikáció eszközeit konkrét példákkal, majd eljutunk a lezáráshoz az értékesítésben és ha ez nem lenne elég, akkor kiegészítem tárgyalástechnikai ötletekkel. Teremtsd meg végre a körülményeket az értékesítésed felturbózására, akkor is, ha eddig minden más módszer cserben hagyott

Témavezető: Schumann László

Shopping Cart
Scroll to Top