Barion Pixel

Életem vállalkozása(i)

Jelenlegi vállalkozásom a tanulási hatékonyság fejlesztő, tréner, facilitátor & coach tevékenységekre fókuszál. Eddigi életutam során sok mindenre vállalkoztam már, és minden vállalkozásom hozzájárult egy kicsit ahhoz, ami most vagyok: ügyfeleim sikerességének előmozdítója.

Kezdésnek rögtön egy segítő szakmát választottam: a tanítást. Először a középiskolás korosztálynak tanítottam német nyelvet, majd felnőtt csoportokkal folytattam, és váltottam a holland és az üzleti angol nyelvoktatásra. Azt hiszem, itt indult el bennem az üzleti élet iránti érdeklődés. Vállalkozóként tanítottam vállalkozókat és nagyvállalati környezetben dolgozó alkalmazottakat az üzleti nyelvhasználatra, majd általában a hatékony kommunikációra.

Így indult el második karrierem, a tréneri-facilitátori-coaching vonal. Egy idő után az angol nyelv már csak eszköz volt egy sokkal fontosabb dologhoz: arra vállalkoztam, hogy megtanítsam ügyfeleimet úgy kommunikálni, konfliktust kezelni, helyzeteket stresszmentesíteni, célokat kitűzni és megvalósítani, feladatokat ütemezni, hogy közben másokra is oda tudjanak figyelni, és empátiával tudjanak együttműködni velük.

Vállalkozásom mellett arra vállalkozom, hogy az SVN Klubban ezzel a tudással segítek nektek: elnökségi tagként azt tartom fő feladatomnak, hogy az üzleti életben kipróbált és jól működő módszerekkel segítsek nektek induló vagy feltörekvőben lévő vállalkozásotok és saját magatok fejlesztésében. És igyekszem minél kreatívabb eszközökkel segíteni azt is, hogy megismerjétek egymás tevékenységét, és hogy energiát kapjatok az elinduláshoz és az együttműködéshez.

Próbálom ezt a lelkesedést, pozitív szemléletet és háttértudást elnökségi tagként Nektek is átadni posztjaimon keresztül vagy az online és személyes találkozók alkalmával.

Saját vállalkozásomban középiskolásoknak és felnőtteknek segítek a hatékony működés gyors elérésében. Ha kíváncsi vagy, hogyan dolgozom, csatlakozz Tanulási gyorsítósáv FB csoportomhoz vagy iratkozz fel YouTube csatornámra. Nézz körül cikkeim között is a honlapomon.

Oszd meg! Köszönjük!
Shopping Cart
Scroll to Top