Barion Pixel
Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozója

SZÁLLJ KI A PÉNZÜGYI HULLÁMVASÚTBÓL!

Hogyan tudsz tudatosságot vinni a vállalkozásodba anélkül, hogy ide-oda kapkodnál!

Az üzleti élet gyakran olyan, mint egy száguldó hullámvasút – izgalmas, de időnként ijesztő is. Itt az ideje, hogy kiszállj ebből a gyors száguldásból és megtaláld azokat az eszközöket és stratégiákat, amik segítenek megszelídíteni az üzleti hullámvasutat.

Gyere, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy  egy inspiráló közösségben új lendületet adj vállalkozásodnak!

A találkozó időpontja: 2023. október 12. csütörtök 9:00-17:00

Lurdy Ház | 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 7-es terem
(A külső parkoló ingyenes használatához kihajtókártyát biztosítunk!)

„Annak az 5 embernek vagy az átlaga, akikkel a legtöbb időt töltöd”

de nagyon nem mindegy, hogy kikre hallgatsz!

Képzeld el, hogy képes vagy kiszállni a mindennapi vállalkozói teendők forgatagából, és egy napot szánni arra, hogy fejleszteni, inspirálódni és tervezni tudd a jövőt.

Ezen a napon megtudod, mire figyelj, hogy a lehető legtöbb energiád maradjon arra, amit szeretnél. Megismertetünk egy pénzügyi gondolkodásmóddal, amit ott helyben ki is fogsz tudni próbálni, ezáltal sokkal tudatosabban fogod a vállalkozásod pénzügyeit kezelni.

A legjobbaktól. A legjobbkor. A legjobbaknak.

Ha már voltál bármelyik rendezvényünkön, tudod, ha még nem, akkor most megtudod: A Sikeres Vállalkozó Nők rendezvényei kellemes hangulatú, egyszerre családias és rendkívül hasznos események.

Mi tetszik nektek legjobban a találkozóinkon?

Program 3 részben Előadások - Kapcsolatépítés - Mesterelme

9:15 - 10:15

Egyszer fent, egyszer lent

Hogyan tudod magasan tartani az életed?

Van egy pontos listám azokról viselkedési formákról, amiket keresni vagy elkerülni kell a másik személyben, ha meg akarsz szabadulni az energiavámpíroktól és a károgóktól, akik lehúznak. Új szemléletet mutatok Neked, mellyel sokkal energikusabb leszel a mindennapokban.

Sződy-Zétényi Vica

profi sminkes

Bár szerette a munkáját, mindig ott motoszkált benne, hogy valami többre vágyik, nagyobb szabadságra, a maga ura akart lenni. Folyamatos tanulás és önfejlesztés eredménye, hogy felépítette a saját sminkes vállalkozását és több, mint tíz éve dolgozik profi sminkesként.

10:15 - 10:45 szünet

10:45 - 12:15

KÖZÖS CASHFLOW JÁTÉK

Vajon az a fontos, hogy millióink legyenek befektetve, vagy hogy BŐSÉG legyen az életünkben? MI a különbség a kettő között? Választanunk kell a BŐSÉG és a PÉNZ között?

Egyáltalán, a tudatalattid szeretne gazdag lenni, vagy csak a jómód elég neki? Vannak olyan hitrendszereid, hogyha gazdag leszel a szüleidnek nem fog tetszeni, mert gyermekként azt hallottad: „Bezzeg a szomszéd! Annak a bőre alatt is pénz van!”

Ismerd meg, hogyan érdemes gondolkodni a pénz kapcsán és próbáld ki milyen úgy döntéseket hozni, hogy nem a saját zsebedre megy!

Robert és Kim Kiyosaki alkotta meg a Cashflow Négyszög című könyv alapján azt a vállalkozóknak szóló játékot, mely a pénzügyi tudatosság és a felelősségteljes döntésekben segít. Megismertet a pénz világával, megmutatja, milyen a kapcsolatod a pénzzel, megtanít dönteni, megmutatja számodra melyik befektetés a jó. Mindezt játékos formában úgy, hogy az a személyiségedet is formálja.
Ebben a blokkban egy bemutató játékot fogok tartani és egy közös együtt gondolkodással kell megoldanotok a felmerülő feladatokat. Készen állsz?

Ercsey Julianna

Cashflow játékvezető és tréner
Egy baráti meghívás indította el a Cashflow játék szenvedélyét. Kereste a lehetőséget, hogyan tudja maga is elsajátítani ezt a nagyon hasznos tudást, ezért rengeteg képzésen vett részt. Ma már túl van több száz cashflow játék vezetésen és leendő játékvezetők képzésén is.
12:15 - 13:30 ebédszünet

A Lurdy ház területén számos vendéglátó egység közül választhatsz. 

És ez az idő arra is elegendő lesz, hogy kapcsolatokat tudj építeni!

2. rész

Kreatív üzleti kapcsolatépítés

13:30 – 14:30 óra között

Játékos ismerkedés és kapcsolatépítési lehetőség a SVN Klubtalálkozó keretén belül: kreatív feladat megoldás, melyben megismeritek egymást és üzleti kapcsolatokat is kialakíthattok. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

14:30 - 14:50 szünet

3. rész

Mesterelme csoporta gyors probléma megoldásért

14:50 – 17:00 óra között

„Tanulj az emberektől! Igazán nagy koponyák is akadnak közöttünk!” – Torben Kuhlmann

Elakadtál? Megrekedt a vállalkozás? Sokan leszünk, akik segítünk továbblendülni. Nem véletlen, hogy mindig ez a program tetszik leginkább a résztvevőknek.

Több koponya = Több tudás

Rendezvényeinken a MasterMind (Mesterelme) során egy egész csoport fog Neked segíteni! Garantáltan kapsz ötleteket, tippeket, segítséget, vagyis megoldást!

Miért érdemes eljönnöd?

A Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozója nem tipikus száraz és unalmas előadásokkal telerakott üzleti konferencia, hanem egy olyan baráti találkozó egy teljes napig élőben, ahol a középpontban Te és a vállalkozásod van.

Olyan erős, agilis nőkkel fogsz találkozni, mint amilyen Te is vagy, vagy amilyen Te is szeretnél lenni! Gyere el, tanulj, fejlődj, építkezz a Sikeres Női Vállalkozók energiáiból, és tedd hozzá a saját szupererődet!

Olyan vállalkozóktól fogsz előadást hallgatni, akik több éves tapasztalatukat adják át nekünk, ezzel segítve Neked a jövőd építésében!

Hol építhetsz üzleti kapcsolatokat? Természetesen a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának rendezvényein. Tapasztald meg Te is a csoport erejét és hasznosságát!

TARTS VELÜNK, ha neked sem elég, ami most van! Építs üzleti vagy akár baráti kapcsolatokat, kérj segítséget egy megoldásorientált csapattól, és érezd jól magad!

Ez mind Rád vár!

Az előző klubtalálkozók képekben

Mi tetszett az SVN Klubtalálkozóján?

Az SVN Klubtalálkozó neked való, ha...

Mit viszel haza az SVN Klubtalálkozóról?

SVN A siker velünk Nő!

Találkozzunk október 12-én ÉLŐben!

Jegy

Early Bird Belépőjegy
1 főre

9 990 Ft
14 990 Ft helyett
  • Csak ennyi? Igen. Nálunk TE vagy a legfontosabb!
  • CSAK február 12-e éjfélig!
február 12-ig

Belépőjegy
1 főre

bruttó 14 990 Ft
  • Csak ennyi? Igen. Nálunk Te vagy a legfontosabb!

Belépőjegy
2 főre

bruttó 16 990 Ft
19 980 Ft helyett
  • Hozd magaddal az üzlettársadat, barátnődet is!

Belépőjegy
3 főre

bruttó 21 990 Ft
29 970 Ft helyett
  • Hárman párban? Naná! Jobban megéri, mint hinnéd!

PRO klubtag
vagyok 🙂

Ha PRO Klubtag vagy, akkor csak regisztrálnod szükséges!

  • PRO-val jobban jársz, nézz utána!
Csak PRO tagoknak

Mit tartalmaz a belépőjegyed?

A jegyvásárlás menete

Kattints az „ÉN IS OTT LESZEK!” gombra.

A pénztárban kiválaszthatod, hogy bankkártyával, vagy előre utalással szeretnél-e fizetni. Amennyiben a bankkártyás fizetést választod, úgy a Barion biztonságos felületén tudsz fizetni, előre utalás esetén díjbekérőt küldünk minden esetben.

A vásárlás után kapsz egy visszaigazoló mailt.  (Nézd meg a spam mappádban is, ha nem találod!)

5 fő felett kérd egyedi ajánlatunkat! Hidd el, nagyon megéri! Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk bátran: uzenet@sikeresvallalkozonok.hu

Téged is vár a Sikeres Vállalkozó Nők Klub csapata!

Pályer Kriszta

elnökségi tag

Sződy-Zétényi Vica

elnökségi tag

Dandár Dóri

elnökségi tag

Schumann László

alapító

Válóczi Károly

alapító

Partnereink

Scroll to Top