Barion Pixel

Le a megfelelési kényszerekkel! Szeresd önmagad és légy megállíthatatlan!

Sokszor jut eszembe, hogy tudom azt átadni Neked, amit én a mindennapokban megélek az edzések, a terhelések, és az ezekkel járó összhang terén.

Minden edzés típus, fitness program valamire jó, a legtöbb viszont már túl nagy kihívást jelent 40 felett az ízületeinknek – főleg a térdnek, a gerincnek, a vállnak -, továbbá a léleknek. 

Az ész nélküli kemény edzés inkább közelít a megfelelési kényszer állapotához, mintsem ahhoz, hogy kezdjünk el mozogni elsősorban magunk miatt, pedig épp ez lenne a legfontosabb!

40 év felett már fontos bölcsen, felelősségteljesen dönteni a megfelelő terhelések mellett, figyelembe véve a testi-lelki adottságainkat és a pillanatnyi állapotunkat is, és ezeket elfogadva szépen időt hagyni magunknak a változáshoz!

Te gondolkodtál már azon hogyan válassz megfelelő edzést, terhelést?

Én mindig olyan programot keresek, ami fokozatosan épít, amivel érzem, hogy újra és újra feltöltődöm energiával, amire nemcsak a testem de a lelkem is teljes mértékben elő van készülve, ami harmonikusan egységben van a lelkem rezdülésével, és ez lehet az oka annak, hogy tényleg nagyon kellemesen érzem magamat a bőrömben, 40 felett is.

A titok egyszerű, figyelem a testemet, a lelkemet, hogy mi esik jól, mi tölt fel, újít meg, cserél ki, mert ez vezet a tartós külső változáshoz vagy a testi adottságokhoz képesti ideális alak eléréséhez és a megtartásához!

Számomra az edzés nem elsősorban az esztétikus külső miatt fontos, hanem azért, hogy jól érezzem magamat, és ezt az érzést szeretném elsősorban átadni neked!

A cél persze sokszor a fogyás, de pont ebben az esetben nehéz minden napossá tenni a motivációt, ha nem vagy elég erős ahhoz, hogy változtass!

Ne rögtön akarj mindent, alakulni, fogyni, ez  egyrészt teljesen lehetetlen, másrészt teljesen felemészti a lelket és nem megszeretteti a mozgást, hanem a szükséges rossz kategóriába teszi az elméd.

Saját tapasztalat, hogy nem hatékonyak a rövid diéták, a hirtelen fogyás, ami egészségtelen is,, mert azok nem maradandóak, mert ami gyorsan jött, gyorsan megy..

A legfontosabb része a munkámnak, hogy megpróbálok Neked is segíteni elkezdeni kapcsolódni önmagaddal, mert az igazi, maradandó változást hozó megoldások kulcsa a Te lelkedben lelhetőek fel, amihez én csupán támogatást adhatok!

Ezt nem lehet kívülről megoldani, erre képessé kell válnia belül is! És ekkor senki sem állíthat meg!

Hidvégi Andrea edző, családállító

https://onlineedzes.hidvegiandi.hu/

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg! Köszönjük!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top