Barion Pixel

Ilyen a hangulat egy élő SVN Klubtalálkozón. Pillants be a kulisszák mögé!

Öten, már nyár közepétől izgalommal és lelkesedéssel szerveztük a szeptemberi, nyári szünet utáni első élő Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozóját. Rövid kis cikkünkben szeretnénk most megmutatni neked, hogy hogyan zajlott a találkozó szervezése, hogy mi zajlik az SVN Klub színfalai mögött.

Kik vagyunk mi öten?

Ha még nem ismernél minket: Emese, Vica és Andi SVN elnökség tagok, Laci és Karcsi pedig a klub alapítói. Szerintem legjobban kis csapatunkat Emese mutatta be ebben a cikkében. Olvasd el, és minden kiderül! 

A klubtalálkozó kulisszái mögött

Visszatérve a tervezéshez, elsőként a találkozó témáján ötleteltünk, mert mindig minden e köré van felépítve. Az aktuális, mindenkit érintő témára esett a választásunk: VÁLSÁG HELYETT BIZTONSÁG! Hogyan zárd jól az évet? ez lett a találkozó vezér témája.

Már az elején úgy gondoltuk, hogy a Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozója nem tipikus száraz és unalmas előadásokkal telerakott üzleti konferencia legyen, hanem egy olyan baráti találkozó egy teljes napig élőben, ahol a középpontban Te és a vállalkozásod van.

Minden élő találkozónk (kéthetente online találkozóink is vannak) három fő részből áll:

  1. délelőtt olyan vállalkozóktól hallgathatsz előadásokat, akik több éves tapasztalatukat adják át, ezzel segítve Neked a jövőd építését,
  2. délután játékos ismerkedést és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk a közös együttműködésre, üzleti kapcsolatok kialakítására. Ekkor megismerheted a többi vállalkozótársaddat, találhatsz partnereket, új üzleti kapcsolatokat alakíthatsz ki.
  3. Bónusz program a nap végén a mesterelme. A mesterelme (mastermind) csoportokban a vállalkozásod aktuális problémájára közösen ötletelünk.

Miután meghatároztuk a témát és a találkozó időpontját, beindult a szervezés, ami mint mindig nem kis feladatnak bizonyul. Hatékony csakis úgy lehet a csapatunk, ha mindenki tudja a feladatát, így következő lépés a feladatok összeírása és kiosztása volt.

A technikai feladatokon kívül, úgy mint a találkozó jelentkezési felületének elkészítése a weboldalon, amit Emese és Andi állított össze, számos más fontos teendő is van egy rendezvény szervezésekor. Laci rendezte a rendezvény helyszínével kapcsolatos ügyeket, Vica a közösségi felületen való megjelenést, Karcsi pedig a hírleveleket és hirdetéseket rakta össze. 

Nagy munka volt, de szerintünk mindig minden fáradtságot megér!

Már a harmadik elő klubtalálkozónk

Elérkezett a nap, szeptember 22-én megtartottuk a III. SVN Klubtalálkozót, mely a visszajelzések szerint is fantasztikusan sikerült.

Persze mit sem ér a szervezésünk ha Te, vállalkozó hölgy nem érzed jól magad, vagy nem tartod hasznosnak ezeket a találkozókat.

Délelőtt előadások voltak Paulovics Anita, Szabolcsi Andi és Ferge Balázs jóvoltából, akik nagyon hasznos tippeket és ötleteket osztottak meg vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatban.

Délutáni az ismerkedésé volt a főszerep. Mindenki be tudod mutatkozni, utána pedig személyesen, kis csoportokban lehetett névjegyeket cserélni és beszélgetni.

Zárásként legvégül következett a nap leghatékonyabb eseménye a mesterelme csoport. Itt mindenkinek jutott idő arra, hogy elmondja épp milyen problémával küzd a vállalkozásában, a többiek pedig igyekeztek segíteni neki. Ez a legjobb segítség, amit a közösség tud adni. Itt egyszerre kapsz és adhatsz is. Tanácsot, tudást, tapasztalatot, kapcsolatokat…

III. Sikeres Vállalkozó Nők Klubtalálkozója | 2022. szeptember 22. Budapest, Lurdy Ház

Reméljük, hogy rövid írásunkkal kaphattál kis bepillantás abba, hogy mi zajlik az SVN Klub színfalai mögött. 

Ha még nem csatlakoztál, akkor mindenképp várunk a Téged is az SVN Klub Facebook csoportjában

Ne felejts el feliratkozni a keddi, rendszeres leveleinkre, amikben időben értesítünk az aktuális eseményeinkről!

Az SVN Klub csapata: Emese, Vica és Andi elnökségi tagok, Laci és Karcsi alapítók
Oszd meg! Köszönjük!

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top