Barion Pixel

Az SVN Klub története

2022 februárban pattant ki az ötlet két férfi fejéből, hogy létrehozzanak egy különleges, nem éppen szokásos női vállalkozókból álló közösséget.

Alapításkor a víziójuk az volt, hogy egy olyan összetartó közösséget hozzanak létre, ahol a tagok nem csak tanulni és fejlődni tudnak, de hajlandóak is segíteni egymásnak.

A Sikeres Vállalkozó Nők Klubja egy zárt közösség, ahova meghívás alapján lehet bekerülni.

Az SVN Klub tagjai az élő és online rendezvényeken hozzájuk hasonló vállalkozó nőkkel ismerkedhetnek meg, illetve  olyan képzéseken, előadásokon vehetnek részt, amik segítségével egy magasabb szintre emelhetik a vállalkozásukat.

Az SVN Klub célja egy olyan közösség helyszínének megteremtése, amiben egymás támogatásával egy sikeres vállalkozói lét alakítható ki.

A Sikeres Vállalkozó Nők Klubjának küldetése

Olyan értékek mentén működtetni egy támogató közösséget, ahol a klubtagok megkapják a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok építésének lehetősége mellett a csoport tagjaitól a segítséget ahhoz, hogy magukon kívül a vállalkozásukat is hatékonyan fejlesszék.

Az SVN Klub Mérföldkövei

Beszámolók

A 2022. évi beszámolónkat ide kattintva olvashatod!

Halász Emese

Író, írómentor
Halász Emese vagyok és én vagyok az a fajta ember, akit minden érdekel. 15 évig autógyártásban dolgoztam, ami mellett az írásnak szenteltem a szabadidőmet, így már sok könyv gazdája vagyok.

Dávidné Krizsán Andrea

Weboldalak és webshopok net kreatora
A Ma-Ja.Com Kft webfejelsztési üzletága azért jött létre, hogy az ügyfelek számára készítsünk olyan weboldalakat és webshopokat, amik már akár önmaguktól is eladnak.

Az SVN Klub csapata

Pályer Kriszta

Tanulási hatékonyság fejlesztő, tréner, coach
Abban segítek neked és kamasz gyermekednek, hogy tudatosan és hatékonyan tudjátok szervezni mindennapjaitokat tanulásban, munkában és életvezetésben egyaránt.

Sződy-Zétényi Vica

Profi sminkes
Bár szerettem a munkámat, mindig ott motoszkált bennem, hogy valami többre vágyom, nagyobb szabadságra, a magam ura akartam lenni. Folyamatos tanulás és önfejlesztés eredménye, hogy felépítettem a saját sminkes vállalkozásomat és több, mint tíz éve dolgozom sminkesként.

Schumann László

Fókusz Mentor
Fókusz mentorként két dologban tudok segíteni:
1. ha van egy célod, de valamiért még nem érted el - adok módszert és végig fogom a kezed, amíg meg nem valósítod,
2. ha úgy érzed, hogy a vállalkozásod nyilvántartásában káosz van, akkor én felépítek
Veled közösen egy testreszabott és hatékony rendszert.

Válóczi Károly

Marketing-rendszer tervező-kivitelező, marketing mentor, business coach (EMCC)
Nap mint nap vállalkozókkal együtt azon dolgozom, hogy online marketingjük hatékonyan működjön, ezzel segítve őket az általuk kitűzött célok elérésében.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Shopping Cart
Scroll to Top