Barion Pixel
ONLINE WORKSHOP | 2024. május 2. csütörtök, 18:00 - 19:30 között

AI A GYAKORLATBAN

élőben mutatjuk be az általunk használt szoftvereket

Miért érdemes csatlakoznod?

Program

Helyszín

Online, Microsoft Teams webinár. 

Időpont

2024. május 2. csütörtök 18:00 – 19:30 között

A workshop két házigazdája

Válóczi Károly

SVN Klub alapító, marketing-rendszer tervező-kivitelező, marketing mentor, business coach (EMCC)
2012 óta foglalkozom online marketinggel, segítek a vállalkozó társaimnak marketing és üzleti céljaik elérésében. Fő szolgáltatásom az online marketing stratégia és rendszerek tervezése-kivitelezése.
Előadásaim és workshopjaim gyakorlatias jellegűek, mert minden alkalommal beviszem a naprakész ismeretek mellett a tapasztalataimat is. A résztvevők a program végére a vállalkozásukban azonnal alkalmazható tudást és eszközöket kapnak.

Schumann László

SVN Klub alapító, fókusz mentor
2009-ben kezdtem a vállalkozásomat és eleinte bútorok készítésével (elsősorban konyhabútor) foglalkoztam, de még a mai napig keresnek, hogy nem vállalok-e ilyesmit. Mivel 2014-ben abbahagytam a bútorok készítését, így már nem vállalok hasonló munkát. A bútorozással párhuzamosan nyitottam meg 2009-ben a bútoralkatrész webáruházamat, ami a mai napig üzemel. Ahogyan eljártam képzésekre, egyre többet tudtam a vállalkozásépítésről és saját magam képességeiről, határairól és lassan rájöttem, hogy minél többet tanulok, annál jobban látom, hogy mennyi mindent nem tudok még. Kezdő vállalkozóként sok feladatot nem tudtam kiadni alvállalkozóknak, így rengeteg mindent tanultam meg és tanulok a mai napig is. Hiszem, hogy egy vállalkozónak folyamatosan szüksége van arra, hogy fejlessze magát.

Mennyibe kerül a program?

Amennyit szívből fizetni szeretnél érte! De tényleg, nincsen semmi apró betű…

Hogyan tudsz jelentkezni?  A „CSATLAKOZOM A WORKSHOPHOZ” gombra kattintva írj nekünk egy e-mailt (uzenet@sikeresvallalkozonok.hu), melyben megadod a számlázási adataidat, és hogy mennyit szeretnél fizetni. Mi kiállítjuk a díjbekérőt, amelyet 2 napon belül kifizetve biztosítod a helyed a workshopon. A csatlakozás a program előtti napon, emailben küldjük el!

Jelentkezési határidő: 2024.04.29. 20:00 óra (ez után, már nem tudunk fogadni jelentkezéseket)

Téged is várunk a workshopon!

Sikeres Vállalkozó Nők Klubja rendezvény
Scroll to Top