Barion Pixel
sikeres-vallalkozo-no-testi-es-lelki-egyensulya-sikeres-vallalkozo-nok-klubja

A Sikeres Vállalkozó Nő testi & lelki egyensúlya

Szeretnél magasabb energiaszintet elérni nőként?

Jó lenne visszakapni azt a vállalkozó vagy vezetőként tevékenykedő nőt, aki újra (vagy végre) testi-lelki egyensúlyban van? Azt a nőt, aki ragyog a magánéletében és a karrierjében is?

Mersz önmagad lenni? 

Hányszor halljuk, hogy figyeljünk saját magunkra… hogy milyen fontos az öngondoskodás!

De mégis hogyan figyeljünk magunkra azokban a hétköznapi helyzetekben amikor már reggel hattól este kilencig mindig csinálunk valamit édesanyaként, vállalkozó nőként, feleségként, háziasszonyként? Hol vagyunk mi ebben az egészben?

 

Az öngondoskodás a felismeréssel kezdődik, hogy valamit tenni kell. 

Sajnos ez a legtöbbször akkor jön el, amikor már elkezd fájni valami, amikor már fogy az erő, a lendület a kreativitás, és a fókuszunk kiesik.

Ebben az esetben sajnos már nem elég a prevenció, mert már benne vagyunk a bajban. Amivel eddig nem foglalkoztunk, az már megoldást kíván, mert ha nem foglalkozunk vele továbbra sem, akkor csak rosszabb lesz.

Tudod adni azt, aki vagy?

Szeretnél önazonos lenni?

Szeretnél bevonzani szeretetteljes dolgokat?

Nehéz most a középpontodban lenni es bele állni abba, ami eddig ment?

 

Ezt mégis hogyan kellene csinálni?

Amikor már mellékvese kimerüléssel az inzulinrezisztencia küszöbén, lelkiismeret-furdalással küzdve nem tudjuk, hogy éppen kivel és mivel foglalkozzunk az adott napon, hogyan tudunk kapcsolódni magunkhoz?

Azt gondoljuk, hogy önzőség, ha magunkkal foglalkozunk…

Önzőség, hogy a saját egészségemet kezdem el prioritásba helyezni…

A totális önszeretet, az öngondoskodás nagyon fontos lett napjainkban. Elsősorban magunk miatt, másodsorban pedig a félelem miatt – ami nagyon erőteljes hatást vált ki -, miszerint eddig sem mertünk segítséget kérni, nem még a családunk terhére lenni. Nem szeretnénk, ha aggódnának értünk, nem szeretnénk, ha a családunk rettegne a mindennapokban, hogy mi lesz anyával, mi lesz a vállalkozással, mi lesz az eddig felépített céggel.

 

Vékony a jég a prevenció és a már meglévő problémák kezelése között.

Hogyan kellene magunkkal is foglalkozni és mindenki mással a vállalkozást pedig egybentartani nőként?

Az első és legfontosabb az az, hogy mivel ezt nem lehet „kiguglizni”, ezért érdemes felkeresni egy szakembert, aki teljesen másképp lát bennünket, mint mi magunkat.

Kell valaki, aki törődik velünk, aki fogja a kezünket és természetesen kellünk hozzá MI is, hogy eldöntsük: ezt az utat végig fogom vinni és be fogom tartani azokat a lépéseket, amiket megkapok ahhoz, hogy az új életmódomat elsajátítsam és újra az a sikeres vállakozó nő lehessek, aki Valójában ott van bennem, de a Mókuskerék bedarálta.

 

„Kezdj el úgy táplálkozni mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta.” – Laurie Cots

 

Az életmódváltás és prevenció alappillérei:

Megoldás = ÉLETMÓDVÁLTÁS & LELKI EGYENSÚLY

Eszközei:

🟢 gyulladáscsökkentő ételek

🟢 megfelelő táplálék-kiegészítők

🟢 megfelelő alvásminőség

🟢 megfelelő mikrobiom állapot

🟢 megfelelően megválasztott sport

🟢 lelki traumák feloldása

🟢 belekerülés újra a fókuszpontodba megfelelő segítséggel

Nagyon fontos lett napjainkban, hogy figyeljünk és vigyázzunk magunkra hiszen értékesek vagyunk a családunk számára és magunk számára akkor is, amikor a rohanó hétköznapokban ezt nem is vesszük észre.

Ezért nagyon fontos, hogy az időbeosztásunkba építsük be az önmagunkra szánt időt is, hiszen tudjátok:

Ha ÉN jól vagyok, akkor a környezetem is.

kerekes-viktoria-sikeres-vállalkozo-nok-klubja

Kerekes Viktória vagyok, spirituális egészségmentorként segítem a 40-es éveiben járó vezetőként vagy vállalkozóként tevékenykedő nőket abban, hogy újra testi-lelki egyensúlyba kerüljenek és ragyogjanak.

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063562479699

Oszd meg! Köszönjük!
Shopping Cart
Scroll to Top